Traditionele thaise massage

Traditionele Thaise massage

#

Antieke massage stijl

Een van 's werelds oudste geneesmethoden, thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud.

Beïnvloed door de Chinese en Indiase massage en yoga, is dit een vrij stevige massagetechniek waarbij ik op de energiebanen masseer en rek- en strekbewerkingen uitvoer. Het lichaam van de gemasseerde wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. Daarom noemt men Thaise massage ook wel eens schertsend "yoga for lazy people".

U wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van mij. De spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning verdwenen is. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deze tekorten  langs de energielijnen weg te werken.Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt.

Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens.

Prijs: 60 minuten €42,- / 90 minuten €62,-